Reflections Rouw- en Verliesbegeleiding

hulp bij verdriet

Reizen naar Israël

Reizen naar ISRAËL

Reflections Reizen, vraag naar de data !

 

Enkele malen per jaar organiseer ik reizen en jij kan mee! Deze reizen gaan naar Israël, een land van grote diversiteit, alleen al als je kijkt naar het landschap. De verscheidenheid van landschappen in Israël kan op een bijzondere manier een appèl op je beleving doen. Op jouw ontwikkeling, op jouw gemoed, op datgene wat jou juist persoonlijk raakt, daar waar je zelf bent! Is dat voor jou in het groene, bloeiende Galilea, of toch de lieflijke verfrissing van de zee van Tiberias? Of voel jij je juist diep aangetrokken tot de symboliek van de Dode Zee? Wellicht is het voor jou vooral de immense stilte van de woestijn zuidwaarts die je ziel aanraakt? Of toch meer de “thrilling atmosphere” van de Klaagmuur in Jeruzalem? Israël heeft echt zo veel te bieden en zeker niet alleen voor de “gelovige” reiziger. Natuurlijk, in het bijzonder voor de gelovige reiziger is er ook de diepe betekenis van de Bijbelse plaatsen die je tot in de ziel zal raken.

Vanuit mijn persoonlijke uitgebreide ervaring met reizen in Israël organiseer ik Reflections Reizen: Kleinschalige ‘very basic’ * groepsreizen. Een paar keer per jaar in groepen van maximaal 8 individuele personen. Zeer geschikt voor alleenstaande, alleengaande reizigers die onderweg op hun levenspad, wellicht gedurende hun reis door het rouwlandschap, de symboliek van het land Israël willen ervaren.

*basic = eenvoudig, geen luxe hotels, geen dure touringcars, maar een basic reisstijl vergelijkbaar met backpacking. Avontuurlijk! Goed te doen als je een gemiddelde/redelijke conditie hebt en nog goed ter been bent.

Voor meer informatie KLIK  HIER

© 2020 Reflections Rouw- en Verliesbegeleiding

Thema door Anders Norén